Ledvalot.com verkkokauppa > Tervetuloa

Ledvalot.com - LED-valosarjat

Tervetuloa!

Ledtech kehittää ja tuo maahan laadukkaita LED tuotteita. Toimitamme tuotteet suoraan asiakkaalle ilman välikäsiä. Verkkokaupastamme tilaaminen käy vaivattomasti.

Toimitamme tuotteet postin tai matkahuollon kautta. Maksutapoina ovat postiennakko, ennakkomaksu tilisiirrolla sekä yrityksille laskutus. Kaikki ennakkoon maksetut lähetykset tomitetaan suoraan asiakkaan kotiovelle.

HUOM!

Olemme siirtyneet käyttämään LED -valosarjoissamme uutta runkojohto rakennetta. Ledien kiinteät viiden metrin liitosjohdot on korvattu yhdellä runkojohdolla, johon kaikki liitokset tehdään kätevillä pikaliittimillä. Asentaminen on nopeampaa ja helpompaa. Seuraavassa muutamia runkokaapelin tuomia etuja:

 

- ei johtojen kuorimisia ja sokerinpalaliitoksia
- erittäin nopeat sähköliitokset pikaliittimien ansiosta
- tarvittaessa ledien vaihto nopeasti
- ei paksuja johtovyyhtejä
- valosarjan huomattavasti pidentynyt asennusetäisyys
- valosarjan helpompi laajennettavuus
- valosarjan pienempi koko ja paino --> edullisemmat toimituskulut


Uudet valosarjat ovat saaneet suuren suosion sähköasentajien keskuudessa helpottuneen ja nopeutuneen asentamisen ansiosta. Lyhentynyt asennusaika merkitsee myös pienempiä sähköasennus kustannuksia asiakkalle.

Alla on lisätietoa uusista sarjoista:
Kuva uudesta sarjasta: AVAA
Asennusohje: AVAA
Runkokaapelin pituustaulukko: AVAA

 

Toimittamillamme Led-valosarjoilla rakennat hienot tähtitaivas tunnelmavalaistukset saunoihin, kylpyhuonesisiin, takkahuoneisiin ym.

Led-valoilla voidaan toteuttaa valokuitu valoja vastaava valaistus ja led sarjan hehkulampun värinen valaistus antama lämminhenkinen tunnelmam saunoissa. Ledi-sarjat ovat pitkäikäisiä ja vähän virtaa kuluttavia. LED polttimot on kuitenkin tarvittaessa helposti vaihdettavissa kätevien pikaliittimien ansiosta.

Ledit sopivat erinomaisesti aurinkopaneeli järjestelmiin ja ne voidaan kytkeä suoraan aurinkopaneelijärjestelmään ilman lisävarusteita.

Valosarjoihin on lisävarusteina kiukaan päälle asennettava kiuasvalo sekä himmennin. Kiuas linssi suojaa kiukaan päällä lediä kuumilta höyryiltä ja kiuasvalo kohdistaa valokeilan kiukaan kiville.

Kaikki tuotteet voi helposti tilata verkkokaupastamme. Verkkokauppa on asiakkaalle helppo tapa hankkia valot. Ennakkoon maksetut toimitetaan suoraan asiakkaan kotiovelle edullisilla postikuluilla.

Lähiaikoina laajennamme valikoimaan teholed spotteihin ja teholedi valaisimiin, joilla voidaan toteuttaa huoneiden yleisvalaistus. Teholed-valaisimet ovat erittäin pitkäikäisiä eikä niissä tarvita turvaetäisyyksiä viileän toiminnan vuoksi.

 
> Ostoskori